מייד אין הונגריה: חמוצים בטעם של פעם

מירי זורגר 2 Comment on מייד אין הונגריה: חמוצים בטעם של פעם

אין שולחן הונגרי בלי החמוצים האלה • השאלה מתי המתכון הזה הומצא? קודם המלחמה או אחריה? לפי החמיצות הוא הומצא בזמן המלחמה שילוב של ירקות וחומץ כמה הגיוני.

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

קבלו את הצ'ולמדע ההונגרי

טעים להפליא וחמוץ קצת אולי יש בו מן הסימן על מצבם של היהודים שם תחת ממשלת הורטי

מצרכים:
4 עגבניות ירוקות חתוכות ל 8
5 מלפפונים פרוסים
2 גזרים פרוסים
2 בצלים פרוסים
2 גמבה חתוכה לרצועות דקות
1/2 כרוב קצוץ גס
1/2 פלפל חריף פרוס דק

לתחמיץ:
3 כוסות חומץ
5 כוסות מים
3/4 כוס סוכר
2 כפיות פלפל אנגלי
3-4 עלי דפנה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
בסיר מרתיחים את המרכיבים לתחמיץ,
מוסיפים את הירקות ומכבים את האש.
מכסים ומקררים
מאכסנים בצנצנת זכוכית במקרר.



2 תגובות

מיין תגובות